Klinik Saga Omsorg, velvære og tryghed

Smertebehandling

Praktiserende akupunktører
RAB logo

Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform, der har sin oprindelse i Traditionel Kinesisk Medicin. Akupunktur bygger bl.a. på teorien om kroppens energibaner, de såkaldte meridianer. På meridianerne er der 365 akupunktur, hvorfra livsenergien kan reguleres.

Smerter skal ikke ignoreres, men tages alvorligt, og du bør ved smerter altid kontakte din læge for at få dem diagnosticeret. Smertebehandling med akupunktur mod smerter kan ofte med fordel gives samtidig med eventuel anden behandling som fx fysioterapi eller kiropraktik.

Smerter, som enten er konstante eller som kommer i perioder, kan virke meget forstyrrende og hæmmende. De forringer livskvaliteten, medfører sygefravær og giver behov for smertestillinde medicin.

Bestil tid til behandling af smerter

Ønsker du at få en effektiv smertelindring, så ring til mig på telefon 24 34 20 03 eller brug min kontaktformular og lad os sammen finde ud af, hvordan vi får reduceret dine smerter og højner livsglæden igen.

Jeg har klinik i Viborg, men jeg kører gerne ud til mine patienter og udfører smertebehandling, så hvis det passer dig bedre, at jeg kommer til dit hjem, er det ikke noget problem.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    Klinik Saga