Velkommen til gæstebogen

Herunder kan du skrive en besked til Klinik Saga.

Indtast koden her

: *
Trine laursen (Trine_laursen88@msn.com)

ER IMPONERET..

Jeg har gået med en dårlig skulder i 2 år, har været hele møllen igennem med læge, scanning, fysioterapi osv. Intet har hjulpet, og blev frarådet en operation. Jeg har derfor spillet håndbold med en dårlig skulder, og en MASSE varmecreme de sidste 2 år for at tage smerten.
Men nu har jeg så fundet miraklet, Anna Mariefik ny håndbold træner, som sendte mig videre. Jeg var lidt skeptisk men tænkte det skulle have en chance. Og nok også det sidste håb for at jeg skulle komme til at spille håndbold uden smerter igen.
Efter 3 behandlinger med akupunktur var skulderen allerede i bedring, og ja i alt efter 5 behandlinger kan jeg nu, for første gang i 2 år spille håndbold uden smerter og varmecremenu får jeg så behandling for skinnebensbetændelse betændelse, og ja- det virker også..

Kan kun anbefale jer der skulle være i tvivl. DET VIRKER!!

Hilsen Trine

Susanne Holst (Buller2@ post.letnet.dk)

Hej Annemarie, den gang jeg startede hos dig , var jeg låst fuld kommen fast i min ryg og det gjorde virkelig ondt, men du fik mig efterhånden :”låst mig op” Nu kommer jeg ca. En gang om måneden, og det gør at jeg har fået det så godt i kroppen. Jeg vil lige indskyde at da jeg på et tidspunkt næsten ikke kunne gå p.g.a iskasnerveren fik jeg 3 behandlinger og så var det væk, jeg havde så belastet højre side i mellemtiden . Annemarie startede med at hjælpe mine sko af mig. Men efter en behandling kunne jeg ikke gå ordentligt, men jeg kunne lave gåbevægelelser.

Lone Amrani (loneamrani@gmail.com)

I går fik jeg så min 3. behandling, hos MIN “Nordlys-behandler”, jeg var ved at overveje at aflyse, fordi jeg gik med en mega-kvalme og uro i maven… jeg var bange for, at jeg ville “skvulpe over” når du begyndte massageseancen, hvor også maven normalt får en kæmpe omgang.
Bent lod mig dog IKKE slippe, han er bange for, at jeg igen bliver den der “stakkel” der ingenting kan. Før behandlingsstart, levede jeg i et smertehelved og med absolut ingen energi! Mit nærvær var også stærkt begrænset, da mit liv blev levet på hårde stoffer… lægeordinerede – javel – men det ændre ikke på virkningen!!!
Det er klart, at jeg SKULLE afsted i går!!!
Derfor:
Jeg startede jo med at fortælle hvordan jeg havde det… vupti, to nåle, blev sat ind i ydre øre, for at afhjælpe kvalmen, så kunne massagen ta’ sin start.
Før jeg forlod dig blev akupunkturnålene byttet ud med to guldperler, de sidder så jeg selv kan aktivere dem, i tilfælde af, at det nu måtte være af længerevarende karakter med min mave… fantastisk med den virkning!!! Der er vist ikke grænser for, hvad dine behandlingen kan afhjælpe!!!

Jeg fatter jo slet ikke den forskel, der er fra før du lagde sine gode hænder på mig, til nu!

TAK – fordi jeg efter flere år, har fået mit liv igen!!!

Knus Lone

Klinik Saga